Over Mandrex

In Nederland opgericht in 2009, als MandreX Hole Saw System, leveren we altijd de beste kwaliteitsproducten aan onze klanten over de gehele wereld. Onze toewijding ligt bij het continu testen, ontwerpen en verbeteren van onze producten om de kwaliteit en een maximale levensduur te garanderen.

Het behoud van onze positie als één van de toonaangevende fabrikanten ter wereld is belangrijk voor ons, en precies wat je zou verwachten van een bedrijf als MandreX Hole Saw System. We verplichten ons tot het leveren van de hoogste kwaliteit en werken voortdurend aan verbeteringen en innovaties. Continue productontwikkeling en lange testfases zorgen er voor dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze klantenservice, kwaliteitscontrole en het handhaven van de hoogste normen zijn fundamenteel voor ons bedrijf. We zijn trots op onze reputatie voor innovatie, kwaliteit en service.

Nadat we een belangrijke en betrouwbare speler in de wereldwijde gatenzaagmarkt werden, bleven we werken aan de wensen van onze klanten om ook innovatieve probleemoplossers voor andere gereedschappen te ontwerpen. Standaardgereedschappen op de markt brengen is niet onze uitdaging, innovatief zijn en problemen oplossen is onze uitdaging voor het nu en de komende jaren. Alle MandreX gereedschappen zijn probleemoplossers, zelfs voor de moeilijkste klussen. Met behulp van de slimme MandreX gereedschappen bespaart u tijd, geld en frustratie!

Hoofdkantoor

Mandrex | Slim gereedschap voor elke klus

Mandrex
Tuindersweg 28b
2676 BH Maasdijk
Nederland

T +31 174 528077
sales@mandrex-system.com

Ondersteuning en Promotie

Mandrex biedt vele mogelijkheden om haar dealers te ondersteunen. We beschikken over uitgebreide technische ondersteuning, een hoog opgeleid verkoop- en marketingteam, professionele verpakkingen, gedetailleerde documentatie en nog veel meer. We bieden ook professionele marketingondersteuning waaronder: documentatie, displays, winkelinrichtingen, promoties en andere marketingmogelijkheden.

We zijn toegewijd aan het behoud van een hoog kwaliteitsniveau en zijn voortdurend bezig met verbeteringen en innovaties. Door continue productontwikkeling en intensieve testfases voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Klantenservice, kwaliteitsbewaking en het onderhouden van de hoogste standaarden zijn fundamenteel voor ons bedrijf.