Onze distributeur of dealer worden?

Wordt lid van de groeiende MandreX-familie!

Nadat we een belangrijke en betrouwbare speler in de wereldwijde gatenzaagmarkt werden, bleven we werken aan de wensen van onze klanten om ook innovatieve probleemoplossers voor andere gereedschappen te ontwerpen. Standaardgereedschappen op de markt brengen is niet onze uitdaging, innovatief zijn en problemen oplossen is onze uitdaging voor het nu en de komende jaren. Alle MandreX gereedschappen zijn probleemoplossers, zelfs voor de moeilijkste klussen !

De focus op onze verkooppartners en distributeurs is ongeëvenaard en wordt weerspiegeld in de producten die we aanbieden. Samen leveren we slimme en innovatieve tools die sterk, snel en betrouwbaar zijn.

Als onze verkooppartner/distributeur ontvangt u snelle antwoorden op uw vragen samen met deskundig advies over producten en concurrenten. We hebben een bewezen strategie gericht op het verzekeren van het beste product tegen de beste prijs en het tevredenstellen van onze partner. Neem op elk gewenst moment contact met ons op voor meer informatie.

Vragen? Neem contact op